Webbsidan använder cookies (även från tredje part) för att förbättra användarupplevelsen, för att statistikföra besökare och någon gång också för att visa riktad reklam eller innehåll.

Om du fortsätter att använda sidan, antar vi att det är OK.

Du kan blockera cookies i din webbläsare, men kom ihåg att nätbutiken då inte fungerar optimalt.

Hur använder vi dina personuppgifter?

När det gäller nätbutiken för proffskök är syftet bl.a. att identifiera kunder och hantera användare, identifiera, verifiera och befullmäktiga (auktorisera) kunder, trygga datasäkerheten samt hantera användningsrättigheter och åtkomst.

Vår dataskyddsbeskrivning ››

Du är nu i Chipsters Foods HoReCa-näthandel. Gå till www.chipsters.fi > >

Näthandeln

Käyttäjätunnus
Salasana

Chipsters-nätbutiken är öppen för våra kunder 24 h i dygnet under veckans alla dagar. Du gör enkelt dina beställningar då det passar dig bäst, utan att behöva tänka på öppettider!

De beställda produkterna levereras på önskad dag, enligt den beställnings-leveransrytm som man kommit överens om med kunden. Produkter som kräver specialbeställning bör beställas två dygn före den överenskomna beställnings-leveransdagen (före klockan 12:00).

För att kunna handla i nätbutiken behöver du en egen användarkod och ett lösenord. Om du redan är vår kund får du enkelt lösenordet per e-post från info@chipsters.fi